اولین خرید شرکت هوا صنعت مستوفی همراه با تخفیف

کمپرسورهای روغنی

اشتراک گذاری

کمپرسورهای روغنی

کمپرسورهای روغنی جز کمپرسورهای جابجایی مثبت هستند.

کمپرسورهای روغنی

کمپرسورهای روغنی

کمپرسورهای روغنی
 جز کمپرسورهای جابجایی مثبت هستند. در مورد این نوع کمپرسورها باید گفت: بازیابی حرارت جذب شده توسط مایع روان کننده مسئله ای مهم می باشد که بایستی به آن توجه ویژه شود.
در این باره می توان گفت: در طرحهای معمولی روغن تزریق شده بداخل محفظه تراکم در پایان فرآیند تراکم، با گاز مورد تراکم مخلوط شده و بعد از خارج شدن از محفظه تراکم در یک تله جداکننده، از گاز متراکم جدا شده و بعد از خنک کاری و فیلتراسیون بداخل محفظه تراکم برگشت داده می شود.
این روش برای مواردی که حضور مقادیر جزئی روغن در گاز مورد تراکم ( نظیر هوا ) چندان مشکل ساز نباشند، روشی مطلوب خواهد بود. ولی اگر حضور روغن حتی در مقادیر جزئی قابل تحمل نباشد، نیازمند اتخاذ تدابیر ویژه بوده و تا حدودی پیچیده می باشد (نظیر بکارگیری ازفیلتر های باخانه های ریزMicrofiltter).

باتوجه به بالا نبودن دمای مخلوط روغن و گاز خارج شده از محفظه تراکم، جداسازی روغن ازگاز چندان سخت نمی باشد، ولی چون روغن خارج شده به همراه گاز حالت بخار را دارد مقدار آن خیلی ناچیز بوده و در بسیاری از موارد قابل تحمل است.
ولی اگر لازم باشد که گاز مورد تراکم در حد فاقد روغن(Oil Free) روغن گیری شود باید عملیات جداسازی روغن با کیفیت بالاتری صورت گیرد. درچنین مواقعی اپراتورها موظف هستند توجه بیشتری به تمیز نگه داشتن فیلتر جدا کننده روغن ازگاز کنند.

در سیستم های تبرید با انبساط مستقیم (DX) حضور روغن در مبرد خروجی از کمپرسور چندان مشکل ساز نمی باشد چرا که روغن خارج شده از کمپرسور مجددا توسط مبرد به آن برگشت داده می شود. تنها باید مراقب بود که درجه حرارت در تبخیر کننده خیلی پایین نباشد تا در برگشت مبرد و روغن به کمپرسور اختلالی وارد نشود.

انتخاب روغن با نقطه ریزش (Drop Point) مناسب می تواند جهت حل این مشکل مفید واقع شود. در چیلرهای از نوع مخزنی(Kettle Type) باید از تدابیر خاصی برای برگشت روغن استفاده شود. جدا کردن روغن از مخزن توسط جارو کننده ها (Skimmer) بسیار مرسوم می باشد. البته از آنجائی که جدا کردن روغن باید در شرایط متنوعی نظیر جوشیدن و یا کف کردن مبرد صورت گیرد چندان آسان نخواهد بود.

بعلاوه لازم بذکر است که کنترل درجه حرارت در چگونگی برگشت روغن بسیار تاثیر گذار می باشد. اگر روغن در تبخیر کننده بصورت جامد در آید، برگشت آن به کمپرسور تقریبا غیر ممکن می شود. در هر حال نصب صحیح تبخیر کننده می تواند تا حدود زیادی مشکل برگشت روغن به کمپرسورهای روغنی را حل نماید.

شرکت هوا صنعت مستوفی در سال 1385 فعالیت رسمی خود را با داشتن نیروهای مهندسی مجرب صنعت هوای فشرده کشور ، آغاز نموده و با به‌ کارگیری پرسنل متخصص و مجرب و بهره‌گیری از تکنولوژی‌های پیشرفته و مدرن در امورطراحی ، ساخت ، نصب ، راه‌اندازی و خدمات پس از فروش به‌ موقع ، توانسته است با ارائه کیفیت مطلوب در محصولات تولیدی خود ، سهم موثری در پیشبرد اهداف صنایع کشور ایفا نماید.

کلمات کلیدی:

کمپرسورهای روغنی